IndoorWalking

Det här min mat-och träningsdagbok.

Bra mat!

Kategori: Allmänt

 
Det har fungerat bra med maten hela veckan. Har legat på dessa procent hela veckan. Dock ska kolhydraterna ner än mer.
 

Morgonlöp!

Kategori: Allmänt

Masade mig upp och tvingade mig runt. Gick ett par gånger men annars så kändes det bra.
 
 

Tidsbrist!

Kategori: Allmänt

 Jag vet inte vart denna veckan har tagit vägen, mycket på jobbet och nya rutiner. Men jag sprang 5km runt Rocksjön igår och idag blev det en rejäl långpromenad.
 
 
 
Maten har jag slarvat sjukt mycket med, så typiskt mig när jag är stressad och inte hinner refektera. Men nu i helgen har jag varit på rätt köl igen. Pepp!
 

Ny runda

Kategori: träning

Det blev en helt ny runda idag. Jobbar hemifrån och vädret tillåt en lång promenad på lunchen. Skogsvägar och hästar, så rogivande och gav en ny kick. 
 
 
Den här rundan kommer jag garanterat att köra igen!
 

SPÖregn

Kategori: Allmänt

Tog den så kallade "Bonnarundan" med min syster. De första 45 minuterna var det strålande, resterande tid var fruktansvärda. Har aldrig varit så blöt innan. Jag kunde vrida ur BH och trosor när vi kom hem. Så blöta.
 
 

Intervaller och kräftskiva

Kategori: Allmänt

Tog 1.5 varv runt Rocksjön och körde intervaller. Så kaloriförbrukningen är väl formodligen lite missvisande. Men det var ett skönt pass och det var skönt att springa riktigt fort.
 
 
Ikväll blir det kräftskiva och jag längtar! Värdinnan sa att det inte blir så mycket lågkalorikost (förutom kräftorna och ostar) men det får man väl stå ut med. ;) Jag älskar ju skaldjur!
 

Promenad

Kategori: Allmänt

Jobbet rullar på och det går bra med att äta bra. Kanske lite för mycket mörk choklad igår, men men. ;) Började dagen att gå en långpromenad och köra 20 minuter styrka när jag kom hem. Så nu är jag laddad inför fredagen.
 
 
 
 

Höst och jobb!

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat jobba igen och det är som vanligt full fart, vilket innebär noll tid över. Men jag var ute och sprang en runda igår och maten har jag skött denna veckan.
 
 
Måste verkligen fixa nytt gymkort och höstens schema verkar bra, speciellt då jag kan träna på morgonen innan jobbet som jag tycker om.
 
Det är så kallt, det känns verkligen som om det är höst i luften och jag har fått ta på mig jackor. Inte än! Kan det inte få vara sommar lite till?
 

Massage och promand

Kategori: Allmänt

Igår var vi i Bohuslän och frossade i skaldjur. Helt fantastiskt gott! Blev därför ingen träning men det var det väl värt. ;)
 
Idag ska jag på massage och tog en lång promenad och sedan stretchade ordentligt. 
 
 

Ny stad!

Kategori: Allmänt

I sambons hemstad för ytterligare en veckas semester med utflykter med mera. Igår körde jag 5:2 och det gick bra, dock överskred jag kalorierna något. Men det var inga problem trots lockelser (läs svärmors mat och bak).
 
Idag tog jag en rejäl långpromenad och hade med enkelhet gått ännu längre om jag haft tid.
 
 

Samma gamla promenad

Kategori: Allmänt

Långpromenad i mina vanliga kvarter.
 
 
Sedan körde jag med appen. Abs, armar och ben blev det i dag. 
 
 
Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ska vi åka iväg. Träningskläderna är givetvis redan nerpackade.
 

Intevaller

Kategori: träning

Körde intervaller runt Rocksjön idag, två varv varav det ena långa. Gick en låt, sprang en låt och så vidare. Sedan avslutade jag med 10 Tabata-intervaller. Riktigt skönt!
 
 
Ska skärpa mig än mer med maten. Snart är det dags att börja jobba och då vill jag gärna vara i fin form. ;)
 

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Ja, då är man hemma igen. Samma gamla rundor och gym. Dock är det bara ett par dagar och sedan åker vi igen. Vilket givetvis är riktigt härligt, gäller att maxa sommaren. ;)
 
Men tog en långpromenad och körde 6 rundor Tabata på hemvägen.